Flexibele kantoorruimte: duurzaam ondernemen in Amsterdam

Gepubliceerd: 11/08/2022

Duurzaam ondernemen is de standaard voor ondernemen in deze tijd. Van alles en iedereen wordt verwacht dat ze bewust en verantwoord handelen. Dat kan door te investeren in verduurzaming van je diensten, producten of productieproces, maar ook door gebruik te maken van flexibele kantoorruimte. Dat kan uiteindelijk zelfs voordeliger uitpakken. Amsterdam Offices is gespecialiseerd in het verzorgen van flexibele kantoorruimtes met uitgebreide dienstverlening. Ontdek de mogelijkheden!

Waarom flexibele kantoorruimte in Amsterdam?

In onze hoofdstad is de ruimte schaars. De mooie locaties zijn al bebouwd en de prijzen voor de panden die te koop staan zijn voor veel ondernemingen al lang niet betaalbaar of rendabel. Flexibele kantoorruimte zoals het kantoor van Amsterdam Offices biedt de oplossing. Je koopt geen kantoor en sluit ook geen langlopende, dure huurcontracten af. De kantoorruimte van Amsterdam Offices is te huren voor een bedrag van €600 per maand en is inclusief alle gemakken, zoals schoonmaak, internet, printers en koffie/thee.

Wat is duurzaam aan een flexibel kantoor?

Een flexibel kantoor is beschikbaar wanneer u ruimte nodig heeft. Werkt u veel in het buitenland en bent u slechts tijdelijk in Nederland, dan kunt u een maand of enkele maanden kantoorruimte huren. Naast kantoorruimte biedt Amsterdam Offices ook flexwerkplekken. Deze zijn per uur te huren en bieden nog meer vrijheid om uw werkzaamheden uit te voeren waar en wanneer u wilt. Dit is duurzaam omdat u geen onnodige ruimte bezet en dus ook andere ondernemers de kans biedt om een pand te huren of kopen.

Hoe werkt het?

Een van de grote voordelen van een flexibel kantoor is dat u altijd de baas blijft over uw eigen werklocatie. U zit nergens langdurig aan vast en kan op ieder gewenst moment switchen naar een andere locatie. Amsterdam Offices voegt daar nog eens diverse extra voordelen aan toe. Zo staat het kantoor aan de Keizersgracht in het hart van Amsterdam en biedt daarmee een uitstekende en prestigieuze locatie voor uw onderneming. Met extra diensten zoals telefoonbeantwoording met 020 nummer, een zakelijk postadres en een vestigingsadres voor de KvK bent u bij Amsterdam Offices van alle gemakken voorzien.

Alles voor uw duurzame onderneming

Amsterdam Offices biedt een alles-in-één oplossing voor uw duurzame onderneming. Schrijf uw bedrijf in op een bijzondere locatie, we bieden werkruimtes en een uitgebreide service om het u en eventuele gasten die u ontvangt zo prettig mogelijk te maken. Met flexibele kantoorruimte in Amsterdam zet u een goede stap richting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en bespaart u ook nog eens flink op uw onkosten.


Deel deze blog op social media!

Terug naar blog