Virtueel kantoor Amsterdam – 7 voordelen

Gepubliceerd: 14/06/2021

Een virtueel kantoor in Amsterdam is een waardevol hulpmiddel voor uw bedrijf. Het is in wezen een zakelijk adres in Amsterdam dat je voor je eigen bedrijf kunt gebruiken, en het is een plek waar je af en toe langs kunt komen om klanten en opdrachtgevers te ontmoeten, zonder dat je een heel kantoor fulltime hoeft te verhuren.

Waarom een ​​virtueel kantoor beter is dan je thuisadres

Als uw bedrijf volledig (of grotendeels) online opereert, denkt u misschien dat het oké is om gewoon uw thuisadres als uw bedrijfsadres te gebruiken, maar dit kan tot problemen leiden. Mogelijk kunt u uw bedrijf niet registreren bij de KvK, heeft u een onprofessioneel klinkend adres, krijgt u onverwacht bezoek aan uw deur, stapelt de post zich op bij u thuis en heeft u een gebrek aan privacy.

Hier zijn 7 redenen om u vandaag nog aan te melden voor een virtueel kantoor:

1. Een virtueel kantoor houdt de kosten laag

Met een virtueel kantoor voorkom je dat je een fysieke locatie moet huren, waardoor je veel geld bespaart en toch het voordeel hebt van een adres in het centrum van Amsterdam.

2. Verbeter de zoekmachineoptimalisatie (SEO) via de locatie van Google maps

Als mensen naar bedrijven zoeken, laat Google ze eerst bedrijven zien die bij hen in de buurt zijn, vooral in het dichtstbijzijnde grote stadscentrum (zoals Amsterdam). Met ons adres gekoppeld aan uw bedrijf, wordt u weergegeven in de zoekresultaten van meer mensen en genereert u meer verkeer naar uw site!

3. Schrijf je bedrijf in bij de Kamer van Koophandel (KvK) met je virtuele kantooradres

Elk bedrijf in Nederland moet ingeschreven staan ​​bij de Kamer van Koophandel (KvK). Hiervoor heeft u een functioneel bedrijfsadres nodig, en u kunt het onze gebruiken om uw bedrijf te laten registreren en vrijgeven voor

4. Vermijd het gedoe van het omgaan met e-mail door het via uw virtuele kantoor te laten verzendengebruik!

U kunt ons adres gebruiken als zakelijk postadres. Heb je veel post? We scannen en mailen het naar je, of sturen het door naar het adres dat jou het beste uitkomt!

5. Het virtuele kantoor is ook een fysieke plek – werk op locatie wanneer het jou uitkomt

Met een virtueel kantoor kunt u onze fysieke ruimte gebruiken om met klanten te vergaderen, te vergaderen in een van onze vergaderruimtes of af en toe te werken aan een van onze flexplekken. U krijgt alle voordelen van een echt kantoor weg van huis, zonder de verplichting om uw eigen kantoor te onderhouden.

meeting room amsterdam offices virtual office

U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat mensen op uw thuisadres komen opdagen. Iedereen die uw adres online vindt en langs uw bedrijf wil, wordt bij ons op kantoor begroet door onze receptioniste, krijgt koffie of thee aangeboden en voelt zich welkom.

6. Een professioneel adres vanuit een virtueel kantoor schept vertrouwen

Uw klanten zullen u meer vertrouwen als ze zien dat u een professioneel adres heeft in het centrum van Amsterdam. Als internationaal handelscentrum is Amsterdam een ​​van de beste plaatsen om uw bedrijfsadres te vinden, dus op het eerste gezicht zien klanten uw bedrijf al als legitiem.

7. Werk overal vandaan

Vooral dit jaar heeft ons laten zien dat bijna alles wat op kantoor kan, ook op afstand kan. Veel bedrijven gaan zelfs door met werken op afstand, zelfs nu de samenleving weer opengaat. Maar als u overstapt naar werken op afstand, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom u betaalt om een ​​kantoorruimte draaiende te houden. Met een virtueel kantoor hoeft dat niet. U en uw medewerkers kunnen overal ter wereld werken en toch een zakelijk adres in Amsterdam hebben. Stel je voor dat je op een strand ergens in Portugal, of in een prachtig bergstadje in de Alpen, je werk op afstand kunt doen zonder de stress van het verlaten van een kantoor!

digital nomad work remote virtueel kantoor

Met een virtueel kantoor kunt u uw bedrijf voornamelijk online runnen, terwijl u toch de voordelen heeft van een fysiek bedrijfsadres. Het is echt een win-win voor jou. Waar wacht je op? Je kunt je vandaag nog aanmelden voor een virtueel kantoor bij Amsterdam Offices!

Neem zoals altijd contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. We horen graag van je!


Deel deze blog op social media!

Terug naar blog