Flexplek Amsterdam

Op zoek naar een flexplek in Amsterdam om in alle rust en in een professionele omgeving te werken? Amsterdam Offices beschikt over meerdere flexwerkplekken inclusief een vergaderkamer voor ontvangst van klanten en relaties. Voor flexplekken met een luxe uitstraling bent u bij Amsterdam Offices aan het juiste adres! Wij fungeren als flexplek in Amsterdam en totaalaanbieder op het gebied van virtuele kantoren, zakelijke adressen en kantoorverhuur. Boek uw flexplek door te bellen of mailen en ervaar zelf hoe eenvoudig een flexplek in Amsterdam huren is.

Een flexplek huren bij Amsterdam Offices

Bij Amsterdam Offices huurt u een flexplek in Amsterdam voor een tijdelijke stuntprijs van €1 per uur. U heeft de keuze uit diverse pakketten. Kiest u voor pakket B? Dan kunt u maandelijks 30 uur van onze flexplekken gebruik maken zonder extra kosten. Hiernaast heeft u ook het recht om twee uur van de vergaderruimte gebruik te maken (50% korting voor extra uren). Met pakket C werkt u een onbeperkt aantal uur aan een van de zes werkplekken en mag u de vergaderruimte 16 uur boeken zonder bijkomende kosten (75% korting voor extra uren). Bij Amsterdam Offices betaalt u geen opstart of administratiekosten, wel zo voordelig.

Zes comfortabele flexplekken in een professionele omgeving

Onze algemene ruimte biedt plaats voor zes flexwerkplekken. Op deze prachtige locatie werkt u ongestoord en dat tegen een zeer scherp tarief. Veel van onze klanten combineren het werken aan een flexplek met het huren van een vergaderruimte. U kunt zo uw afspraak met uw klant voorbereiden en bent ruim van te voren aanwezig om deze te ontvangen in een professionele omgeving. Bij het huren van een flexplek is toegang tot onze stabiele wifi-verbinding inbegrepen. Zin in een bakje koffie of kopje thee? Wij rekenen hier geen bijkomende kosten voor.

Uitstekende bereikbaarheid

U vindt onze flexplekken in ons kantoor aan de Keizersgracht 241, in het centrum van Amsterdam. Een uniek en prachtig pand dat goed bereikbaar is met de auto via de ringweg A10. Reizen met het openbaar vervoer? Vertrek dan vanaf het Centraal Station in Amsterdam met tramlijn 1, 2, 5, 13 en 17 of via bus 170, 172 naar halte Westermarkt. Vanaf deze halte is ons pand enkele minuten lopen. Zo is het heel eenvoudig om even een paar uur gebruik te maken van onze flexplekken wanneer u al in Amsterdam bent.

Boek uw flexplek direct!

Een flexplek van Amsterdam Offices boeken? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 261 0786 of mail naar info@amsterdamoffices.nl. Wilt u ook gebruik maken van onze uitgebreide services? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar, waarbij betrouwbaarheid, heldere voorwaarden en duidelijke communicatie centraal staan.