Kantoorruimte Amsterdam

Bij Amsterdam Offices kunt u terecht voor betaalbare kantoorruimte in het centrum van de stad. Wij verhuren onze kantoorruimte (10m2) aan de Keizersgracht voor €700 per maand. Hierbij bent u voorzien van alle gemakken, zoals schoonmaak, high speed internet, printer/scan en koffie/thee. De kantoorruimte is 24 uur per dag toegankelijk. Naast deze compacte kantoorruimte verhuren we ook vergader- en flexwerkplekken in hetzelfde pand. Ontvangt u bezoek? Dan kunt u voor een scherp uurtarief de vergaderruimte boeken. Informeer naar de mogelijkheden door ons te bellen of mailen.

Kantoorruimte in Amsterdam huren

Kantoorruimte in Amsterdam is schaars. De beste plekjes zijn al bezet en de panden of ruimtes die vrijkomen kosten een vermogen om te huren. Bij Amsterdam Offices hebben we gemerkt dat er tegenwoordig veel vraag is voor tijdelijke en compacte werkplekken met een betaalbaar prijskaartje. Om deze reden hebben wij ons pand aan de Keizersgracht ingericht voor de startende ondernemer die geen vaste werkplek op deze prestigieuze locatie kan of wil betalen. Met een flexibel huurtermijn heeft u alle vrijheid om uw verblijf in onze kantoorruimte naar wens in te delen.

Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 2 personen. Daarnaast bieden we ook flexwerkplekken aan en een vergaderruimte voor 4 personen. Voor extra services, zoals het gebruiken van ons adres voor het inschrijven bij de KvK, onze post scan service of telefoondoorschakeling bent u bij Amsterdam Offices ook aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee voor uw bedrijf.

Betaalbaar werken in hartje Amsterdam

Met Amsterdam Offices wordt werken vanuit het centrum van Amsterdam weer betaalbaar voor de startende ondernemer. Een luxe omgeving op een prestigieuze locatie is waar veel bedrijven slechts van kunnen dromen. Wij maken het mogelijk. Naast onze kantoorruimte aan de Keizersgracht bieden we ook 11 kantoorunits te huur aan op een andere locatie. Aan de Tijnmuiden hebben we kantoorruimtes van 12m2 tot 22m2 in de aanbieding. Ook bij deze ruimtes maakt u gebruik van alle luxe voorzieningen zonder bijkomende kosten.

De locatie van onze kantoorruimte

U vindt onze kantoorruimte aan de Keizersgracht 241, in het centrum van Amsterdam. Een uniek en prachtig pand dat goed bereikbaar is met de auto via de ringweg A10. Reizen met het openbaar vervoer? Vertrek dan vanaf het Centraal Station in Amsterdam met tramlijn 1, 2, 5, 13 en 17 of via bus 170, 172 naar halte Westermarkt. Vanaf deze halte is ons pand enkele minuten lopen. De ideale locatie om vanuit te werken en uw partners en klanten te ontvangen.

Neem contact op!

Kantoorruimte in Amsterdam huren? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 261 0786 of mail naar info@amsterdamoffices.nl. Wilt u daarnaast ook gebruik maken van onze luxe en professionele services? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar, waarbij betrouwbaarheid, heldere voorwaarden en duidelijke communicatie centraal staan.