Zakelijke postbus Amsterdam

Wilt u uw zakelijke post liever niet op uw privéadres ontvangen, maar heeft u ook geen (vast) zakelijk adres waar u de post kunt ontvangen? Met een zakelijke postbus van Amsterdam Offices wordt al uw zakelijke post naar ons adres verstuurd. Hier kunt u de post komen afhalen, of door ons laten scannen. Wanneer u voor onze scan service kiest, ontvangt u al uw post via de mail. Amsterdam Offices is een totaalaanbieder van werkplekken, een zakelijke postbus en diverse extra diensten die het runnen van uw bedrijf vanaf huis of wisselende locaties heel eenvoudig maakt.

Waarom een zakelijke postbus?

Bedrijven kiezen voor een zakelijke postbus omdat ze de zakelijke post niet thuis willen ontvangen en geen vast werkadres hebben. Een postbus is niets anders dan een alternatief adres om uw post te ontvangen. Met de service van Amsterdam Offices wordt een zakelijke postbus zelfs nog interessanter. Wij ontvangen uw post niet alleen, wij scannen de poststukken die ontvangt en mailen deze direct door. Op en neer reizen naar uw zakelijke postbus in Amsterdam is bij ons dus niet nodig. Zo maken we het u nog eenvoudiger om uw bedrijf op professionele wijze te runnen.

Hoe vraag ik een zakelijke postbus aan?

Het aanvragen van een zakelijke postbus bij Amsterdam Offices is heel eenvoudig. Wij bieden diverse pakketten, variërend van een standaard service met post- en KvK adres en scan service (tot 10 poststukken per dag) tot uitgebreide pakketten waarbij u meer poststukken per dag kunt laten scannen, een 020 telefoonnummer toegewezen krijgt, een bepaald aantal uur gebruik kunt maken van onze werk- en vergaderruimtes en extra korting op het huren van extra uren in deze ruimtes. Naast het ontvangen van uw post kunnen we u ook ondersteunen in het beheren van uw telefonische contacten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en vraag direct een zakelijke postbus in Amsterdam aan.

De belangrijkste voordelen

Een zakelijke postbus biedt u diverse voordelen. Zeker wanneer u voor de service van Amsterdam Offices kiest, wordt u van alle gemakken voorzien. Een greep uit de voordelen van een zakelijke postbus:

  • Gebruik hetzelfde adres als inschrijfadres voor de KvK
  • Kom uw post ophalen wanneer het u uitkomt
  • Ontvang uw post per mail met onze Post scan service
  • Geen zakelijke post op uw thuisadres
  • Uw privéadres afgeschermd houden voor uw zakelijke contacten
  • Prestigieus adres in hartje Amsterdam in al uw bedrijfsvermeldingen
  • Aanvullende services mogelijk bij Amsterdam Offices

Vraag direct aan

Wilt u uw zakelijke post op een postbus ontvangen? Houd werk en privé gescheiden met een zakelijke postbus in Amsterdam en laat uw poststukken scannen door Amsterdam Offices. Ook gebruik maken van andere services die wij bieden? Neem direct contact met ons op om een ruimte te boeken of een pakket af te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 – 261 0786 of mail naar info@amsterdamoffices.nl. Wij staan voor duidelijke communicatie, heldere voorwaarden en een eenvoudige service. Door het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u zich volledig op uw kerntaken richten.